BILAL BRAJLOVIĆ DAO OTKAZ, VIŠE NIJE VODITELJ: Ulazi u Elitu, spreman za pakleno suočavanje sa Majom Marinković?

Autor:

Zadruga

09.11.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ponovo pred kamerama u Šimanovcima?

BILAL BRAJLOVIĆ DAO OTKAZ, VIŠE NIJE VODITELJ: Ulazi u Elitu, spreman za pakleno suočavanje sa Majom Marinković?

Foto: ATA Images

Bilal Brajlović na svom Instagram profilu obavestio je svoje pratioce da je dao otkaz i da više ne radi kao voditelj. Ova njegova objava zbunila je njegove pratioce jer nisu očekivali da saopšti takve vesti.

Nakon ove informacije pokrenule su se spekulacije na društvenim mrežama da će Bilal ponovo ući u rijaliti, što bi njegove fanove po svemu sudeći jako obradovali. Poznato je da je u prethodnoj sezoni imao vezu sa Majom Marinković, koja je privukla veliku pažnju i da su ljubavni odnos nastavili i nakon rijalitija, međutim, nije dugo potrajao. Bilal i Maja su imali veliku podršku na društvenim mrežama, a sad su se stranice opet aktivirale i nadaju se da će ih gledati pred kamerama. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, ATA Images

Bilal i Maja

Poznato je da će Maja uskoro postati deo "Elite", zbog čega su spekulacije da će se i Bilal useliti na imanje u Šimanovcima sve češće na društvenim mrežama, pogotovo otkako je obavestio sve da više nije voditelj. 

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa njim, na broj poznat redakciji, ali se on nije javljao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading