NASTAVLJA SE RAT TIJANE AJFON I MAJE MARINKOVIĆ: Stiglo šok pismo u Elitu, Janjuš jedva dočekao da POTKAČI bivšu!

Autor:

Zadruga

05.11.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš se obratio starleti u kameru i za nju imao šok molbu.

NASTAVLJA SE RAT TIJANE AJFON I MAJE MARINKOVIĆ: Stiglo šok pismo u Elitu, Janjuš jedva dočekao da POTKAČI bivšu!

Foto: instagram/majamarinkovic, st/dragan kadic, youtube/amigshow

Danas je u "Eliti" organizovana proslava rođendana Anite Stanojlović. Njoj je među poklonima stigao i jedan od starlete Tijane Ajfon, koja joj je poslala deo svoje kolekcije. Marko Janjušević Janjuš odmah je odlučio da se obrati starleti, nakon saznanja da ga je pozdravila u četitki i zamoli je da pošalje kupaće gostime za Aneli Ahmić, a tokom obraćanja u kameru provukao je i svoju bivšu devojku, Maju Marinković

- Tijana moraš da mi napraviš one tvoje kupaće specijalne za ovu moju malu. Može neka zatvorenija boja, da mi pošalješ, znam ja da si ti na suprotnoj strani (drugarica Maje Marinković), ali mi smo familija - rekao je Janjuš.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš se obratio Tijani Ajfon

Janjuš nema predstavu da je prijateljstvo Maje i Tijane puklo iz još uvek nepoznatog razloga, a u javnosti se ta informacija proširila kad su se njih dvoje otpratile na društvenoj mreži Instagram, o čemu je Republika prva pisala. 

Mnoge zanima da li će Tijana ispuniti Janjuševu želju i poslati mu neki kupaći kostim za Aneli, ipak publiku je i začudilo što je on tražio uopšte ovo od starlete, jer je Marinkovićevoj zamerao što nosi tako provokativne bikinije. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink, shutterstock, youtube.com/AmiG Show

Maja Marinković i Tijana Ajfon

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading