JANJUŠEVA IMOVINA STAVLJENA NA PRODAJU: Njegovi najbliži doneli neočekivanu odluku, na internetu osvanuo ŠOK OGLAS! (FOTO)

Autor:

Zadruga

05.11.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš ni ne sluti da je njegovo vlasništvo stavljeno na prodaju.

JANJUŠEVA IMOVINA STAVLJENA NA PRODAJU: Njegovi najbliži doneli neočekivanu odluku, na internetu osvanuo ŠOK OGLAS! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš trenutno boravi u Pinkovom rijalitiju "Elita", a svojim ponašanjem izaziva brojne reakcije na društvenim mrežama, kako pozitivne, tako i negativne. On se nakon ulaska u rijaliti pomirio sa bivšom ženom, međutim izgleda da je njeno poverenje ponovobacio u vodu, jer je u prvim mesec dana stekao jako blizak odnos sa Aneli Ahmić

Mnoge zanima kako njegovi najbliži gledaju na njegovo ponašanje u rijalitiju, jer se do sad nisu oglašavali, međutim na Janjuševom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram pojavila se šok objava. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Janjuš i Aneli Elita

Naime, nego ko vodi njegov profil podelio je da je Janjušev YouTube kanal na prodaju i okačio je zvanične rezultate zarade koju je stekao. Ovo je iznenadilo njegove pratioce jer nikome nije jasno zbog čega su doneli odluku da se preko noći odreknu Janjuševe "imovine" i stave je na prodaju. 

Republika

Foto: instagram.com

Janjuš

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading