BEBICA JE LEŽAO NA PSIHIJATRIJI: Kulići saznali da su u kući živeli sa PSIHOPATOM - Marija van sebe, NE SPAVA NOĆIMA!

Autor:

Zadruga

03.11.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Miljane Kulić krivi sebe što ju je terala da bude sa Nenadom Macanovićem.

BEBICA JE LEŽAO NA PSIHIJATRIJI: Kulići saznali da su u kući živeli sa PSIHOPATOM - Marija van sebe, NE SPAVA NOĆIMA!

Foto: TV Pink/printscreen

Nenad Macanović Bebica urniše Miljanu Kulić namerno je dovodi do ludila, a tokom okršaja Bebica ju je gurnuo u bazen. Iako nikada do sada nije pokazivao agresivno ponašanje, on ne bira način da povredi Miljanu, a Marija se plaši da ovo ne izađe na zlo. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Marija Kulić, Nenad Macanović i Miljana Kulić

Marija je šokirana stepenom Bebicinog bezobrazluka i sebe krivi za ovo što se Miljani dešava:

- Mariji je jako teško zbog svega što Miljana preživljava, žena je van sebe. Bebica je živeo u njihovoj kući toliko dugo, a da čoveka nisu ni upoznali. Marija sad krivi sebe što je forsirala ćerkinu vezu sa Bebicom. Živa se pojede žena. Znate kakve strašne poruke njoj stižu. Marija noćima ne spava. Čula je da se Bebica vodi kao neuračunljiv i da je ležao na psihijatriji, ali još nema dokaz za to, izgleda da je to od svih uspeo da sakrije. Plaši se da Miljani ludak ne presudi - govorio je za Svet izvor blizak porodici Kulić. 

Marija je svesna da je Bebica bio sa Miljanom dok mu se nije ukazala prilika da uđe u rijaliti. Sad za sve krivi sebe jer je Nenad bio njen izbor, a ne Milajnin. Ne može da veruje da je toliko omanula u proceni, a Siništa je teši da Bebicu ni psihijatar ne bi provalio koliko se dobro pretvarao dok je bio u Nišu i da su oni mislili sve najbolje, ali je ispalo drugačije. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Miljana Kulić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading