ŠOK ZA TAKIJA MARINKOVIĆA: Evo kako je reagovao kad je saznao da mu je Bebica SMUVAO bivšu!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković saznao da je Teodora Delić uplovila u odnos sa Bebicom!

ŠOK ZA TAKIJA MARINKOVIĆA: Evo kako je reagovao kad je saznao da mu je Bebica SMUVAO bivšu!

Foto: ST/Nikola Mutić, youtube.com/Zadruga Official

Radomir Taki Marinković dopratio je Teodoru Delić u karantin za "Elitu", a pre toga se dugo spekulisalo o njihovom odnosu zbog prisnih poza na fotografijama koje su objavljivali. Otac Maje Marinković se oglasio nakon što je Teodora stupila u vezu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a prvenstveno se pravio da ne zna o kome se radi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Teodora i Bebica

- Ko su ti?! - pitao je Taki, a onda mu je pojašnjeno o kome se radi.

- Ja uvek glasam za ljubav, nema šta da komentarišem. To je nešto novo, neki noviteti... Meni je drao što su se smuvali, ja s tim nemam ništa. Ako su srećni, ja sam još srećniji - priznao je Marinković za "Pink.rs", pa otkrio da li je ljubomoran na Bebicu:

- Nisam ljubomoran, nikad u životu! Na koga da budem ljubomoran, zašto?! Ja na njega da budem ljubomoran nemam razloga. Imam svoju ljubav napolju i to je to. Ona je u emisiji kod Darka pričala drugačije, a sada druga priča... Ali, ona je moja prijateljica, želim joj sve najlepše. Tamo je zatvoren prostor, on je bio pažljiv, ali videćemo da li će to da opstane. On se zaljubio u nju, a ona ipak mislim da nije. Verovatno je popustila pod pritiskom, pritisak je učinio svoje - zaključio je Marinković.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Teodora i Taki

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading