HOĆU DA ME ANA ĆURČIĆ ČEKA U FINALU: Šok priznanje Nikole Lakića, MUK u Beloj kući!

Autor:

Zadruga

02.11.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznao nove detalje, pa promenio ploču.

HOĆU DA ME ANA ĆURČIĆ ČEKA U FINALU: Šok priznanje Nikole Lakića, MUK u Beloj kući!

Foto: ATA Images,Dragan Kadić

Nikola Lakić u emisiji "Pitanja gledalaca" saznao je da su u javnosti puštene glasovne poruke u kojima je napljuvao Anu Ćurčić kod Ivana Marinkovića, a sinoć je pred svima priznao da je promenio ploću i da drugoplasiranu učesnicu "Zadruge 6" želi da vidi u redovima svoje podrške u superfinalnoj noći. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić Elita

- Možeš li nam reći kakav je tvoj odnos sa Anom jer smo čuli audio-poruku u kojoj pričaš kako je ušla tamo željna popularnosti i da je kockarka, kao i da glumi žrtvu i da nije zaslužila novac koji je dobila? - glasilo je pitanje.

- Moje mišljenje o Ani je ista kao i pre. Mislim da je izigravala žrtvu i može se reći da je željna medijske pažnje čim je ušla ovde. To da li je kockarka ne mogu da kažem. Imam odlično mišljenje o njoj, nema veze što sam kontradiktoran. Nije možda bilo džentlmenski što sam izneo za rijaliti. Veliki pozdrav za osobu koja je poslala poruku, pozdrav za bivše prijatelje. Ona je meni izašla za mnoge stvari u susret i zna kakvo mišljenje imam o njoj. Voleo bih da me sačeka u finalu i bude mi podrška - rekao je Lakić.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Nikola Lakić Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading