VODITELJKU ELITE OD DANAS GLEDAMO U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU! Ivana Šopić zapalila društvene mreže, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zadruga

01.11.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Transformacija Ivane Šopić sve ostavila bez daha, od sada ćemo je u Eliti gledati ovakvu.

VODITELJKU ELITE OD DANAS GLEDAMO U POTPUNO DRUGAČIJEM IZDANJU! Ivana Šopić zapalila društvene mreže, ovo niko nije očekivao!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa "Elita" koji se emituje na televiziji Pink, Ivana Šopić, ne libi se da pokaže sve svoje atribute, a i ima čime da se hvali, što vrlo često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Veoma je aktivna na Instagramu, gde svakodnevno objavljuje fotografije i snimke, a njen najnoviji potez ostavio je mnoge bez teksta.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Naime, Ivana je odlučila da obraduje svoje fanove, pa je posetila frizera i odlučila da promeni imidž. 

Iako je plava kosa njen zaštitni znak, sada je više "pepeljasta", a koliko je zadovoljno krajnjim rezultatom, govori i njen osmeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Milan

01.11.2023 22:14

Ineteligencijom, obrazovanjem i moralom sigurno ne može da zapali, može samo silikonskim grudima, usnama i zadnjicom!😀🤣😂

Vesna

01.11.2023 23:23

Cime moze da se pohvali ovaj silikonski kepec

Veronika

02.11.2023 06:59

Cuj, ne libi se da pokaze svoje atribute? Ha ha ha ha ha ha... pa sve te voditeljke su zbog svojih silikonskih atribute koje obilato pokazuju postale voditeljke. Sto ne nadju nekog obrzovanog, vaspitanog, pametnog....ne....nego ovu gomilu ulicarki promovisu u voditeljke. A ne zna se koja je gora od koje. I sve kreste!!!!!