BIVŠA ZADRUGARKA POSTALA DEO KRIMINALNE GRUPE! Ona im je glavni izvor informacija, a za to dobija PAPRENI NOVAC: Ako zucne, leti glava!

Autor:

Zadruga

17.11.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog novog "posla", uspela sebe i porodicu da obezbedi.

BIVŠA ZADRUGARKA POSTALA DEO KRIMINALNE GRUPE! Ona im je glavni izvor informacija, a za to dobija PAPRENI NOVAC: Ako zucne, leti glava!

Foto: Shutterstock

Bivša zadrugarka prošle godine upoznala pripadnike jedne kriminalne grupe, a sada se hvali da je postala njihov član, te da radi za njih. Kako saznajemo, preko jednog druga ih je bolje upoznala, a kada su oni shvatili da može da im bude značajna zbog nekih informacija počeli su da joj plaćaju za iste, dok se ona na sva usta hvali da je deo ove kriminalne grupe.

- Sve je počelo iz zajebancije. Ona je bila na par privatnih proslava sa još nekim drugaricama i tako se upoznala sa tim likovima koji su članovi kriminalne grupe. On su bile tu, što se kaže, radi zabave, a ona je drugaricama pomenula da je bila u Crnoj Gori sa nekim dečkom i kad je izgovorila njegovo ime, ovi su je odmah odveli sa strane da popričaju. Kako im je ona detaljno objasnila o kome se radi, a taj je iz nekog drugog klana sa kojima se ovi ne gotive, oni su je pitali da li može ponovo da ugovori sastanak sa njim, i da od njega izvuče neke, za njih bitne informacije, što će joj oni dobro platiti - priča izvor blizak toj devojci i dodaje da mora da bude veoma oprezna i da sa tim ljudima nema šale:

- Njoj se ta ideja odmah dopala, sve je shvatila kao igru, ali ubrzo je ukapirala da zbog takvih informacija lete glave pa je bila pažljivija svaki sledeći put. To što ona sad priča po gradu, to ne sme da radi. Rečeno joj je da ćuti i da se ponaša ka i do sada, ali je ona malo poletela, što seovima sigurno neće svideti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO: 

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

20.11.2023 17:29

Pa "preskoči nekoga", "brate mili"- ne moraš baš "sve po redu : ko god te pita" ; šta ti to znači, BLJAK !! Tuđi polni organi te inspirišu - BOLESNO !!