DOKAZ O AFERI ANJE TODOROVIĆ I BILALA BRAJLOVIĆA: Sve krili zbog Cveleta, zadrugarka od ovoga neće moći da se "opere!"

Autor:

Zadruga

31.10.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anju Todorović i Bilala Brajlovića odao jedan detalj, sada je sve jasno.

DOKAZ O AFERI ANJE TODOROVIĆ I BILALA BRAJLOVIĆA: Sve krili zbog Cveleta, zadrugarka od ovoga neće moći da se "opere!"

Foto: ATA Images

Anja Todorović i Bilal Brajlović

Kako portal Republika saznaje od izvora bliskom Anji Todorović, bivša zadrugarka je svog dečka Jovana Cvijetića Cveleta prevarila na Jahorini i to sa Bilalom Brajlovićem. O njihovoj aferi se već pričalo i pisalo, a sve je više dokaza da se oni viđaju, ali nije jasno zbog čega to i dalje kriju.

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

- Cvele je te noći provalio da Anja ide da se vidi sa Bilalom, nije mu odgovarala na poruke, nije mu se javljala, sledeći dan su se posvađali preko telefona. On sumnja na njih dvoje još od Anjinog rođendana, gde je bio i Bilal. Tada se Anja izgubila u jednom trenutku, a i Bilal, a Cvele je krenuo da je traži. Kad je shvatio da ga je Anja prevarila, Cvele je zvao društvo da idu na Jahorinu - govori naš izvor.

Bivša zadrugarka, Ana Jovanović, sada je uhvaćena u provodu sa Anjom, a pretpostavlja se da su tu bila i braća Brajlović, s obzirom da je Ana u vezi sa Bilalovim bratom. 

One su zajedno uživale u provodu, u jednom klubu, a zajednički snimak podelile su sa fanovima na društvenim mrežama. Pitanje je momenta kada će Anja i Bilal priznati aferu, a sve je jasnije da se ne razdvajaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading