KARIĆ PROGOVORIO O MENSURU: Obelodanio sve detalje PLJAČKE, učesnik Elite mu OJADIO GARDEROBER!

Autor:

Zadruga

29.10.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan priznao da li je želeo preko Luke Majčice da isprovocira Ajdarpašića i otkrio kako su naočare završile u Eliti.

KARIĆ PROGOVORIO O MENSURU: Obelodanio sve detalje PLJAČKE, učesnik Elite mu OJADIO GARDEROBER!

Foto: TV Pink/printscreen, Instagram, Republika

Bivši zadrugar Stefan Karić nedavno je izneo da ga je Luka Majčica pokrao dok je boravio u njegovoj porodičnoj kući na Zvezdari, pred sam ulazak u rijaliti "Elita". Stefan je priznao da je Luki poklonio nekoliko stvari, ali da je nekoliko stvari video na njemu, iako je bio izričit da ih ne dira. 

Ipak najveću pometnju napravile su naočare koje je Mensur Ajdarpašić poklonio Stefanu, dok su još bili u prijateljskim odnosima, a u ovoj sezoni rijalitija su se pojavile na Majčici, što su svi shvatili kao provokaciju, pa je Karić sad objasnio o čemu je reč. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stefan Karić

- Nije da sad ja to gledam, davao sam svakom stvari koje mi više nisu potrebne, ali da mi neko uzme tako lukavo i odvratno, to je bezveze. Meni su te naočare stajale u sobi, Luka je tu boravio i uzimao moje stvari, pa je neko na TikToku prokomentarisao da su to naočare od Mensura. Ja nisam provokator, kažem šta imam u lice i to je to. Garderoba mi je hobi, nisam poročan, ne kockam se i ne drogiram se i nemam gde drugde da trošim novac. Drago mi je ako sam im idol - rekao je Stefan za Premijeru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Mensur Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading