STEFAN KARIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE: Dočekuju ga voditeljke Elite!

Autor:

Zadruga

29.10.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar ponovo na starom terenu.

STEFAN KARIĆ STIŽE U ŠIMANOVCE: Dočekuju ga voditeljke Elite!

Foto: ATAImages

Voditelj Ognjen Amidžić je ove nedelje u svom studiju u Šimanovcima ugostiće bivšeg zadrugara Stefana Karića, pevačice Milicu Pavlović i Aleksandru Mladenović, ali i voditeljke Elite Anu Radulović, Ivanu Šopić i Mašu Mihailović

Zvanična stranica emisije je na svom Instagram profilu podelila je opciju za postavljanje pitanja gostima koji će uživo u programu odgovarati na najzanimljiva. 

Emisija će biti emitovana u utorak, a Karić je gostovao poslednjih dana u nekoliko emisija gde je otkrio da više ne živi u vili na Zvezdari sa svojim ocem i da je sa novom devojkom počeo da živi u svom stanu. 

Stefan je nedavno objavio i prvu fotografiju sa svojom novom devojkom, a da li je otkrio nešto više o njoj u ovoj emisiji, ostaje da ispratimo.

Mnoge zanima da li će Stefan postati deo rijalitija i ponovo živeti pred kamerama, pošto se o njegovom ulasku dugo šuška i očekuje se da će se pojaviti na vratima Bele kuće, što je i njegov otac Osman istakao da bi voleo da se dogodi. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading