POSLE VEZE SA MIKIJEM ĐURIČIĆEM PROPALA U ZEMLJU: Suzana Perović uhvaćena u zagrljaju bivšeg zadrugara, isplivao ŠOK SNIMAK! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.10.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavio klip iz provoda, pevačice dugo nije bilo u javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Pevačica Suzana Perović privukla je veliku pažnju javnosti kad je učestovala u drugoj sezoni "Zadruge" i tad uplovila u emotivnu vezu sa Mikijem Đuričićem, koja je bila jako turbuletna. O njihovoj vreloj akciji, koja je ekranizovana pred svima i dalje se priča.

Suzana se vremenom povukla iz javnosti i retko gde mogu da je vide njeni pratioci, a danas je na društvenim mrežama isplivao snimak koji je privukao veliku pažnju i izmamio silne komentare. 

Naime, bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Stefan Karić na svom profilu na Instagramu je podelio stori sa pevačicom. Ona mu je pevala na uho i sve vreme grlila, a onda i poljubila u glavu, a Stefan se sve vreme veselio i dizao ruke uz stihove koje je Suzana izvodila. 

Petovićeva je bila jako dobro raspoložena i sve vreme je na licu imala osmeh, a po svemu sudeći je pravila odličnu atmosferu. 

Kako je to izgledalo možete pogledati na početku ovog teksta. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Veki

28.10.2023 21:29

Jaka je ona pevacica,ubilo se

Veronika

29.10.2023 06:52

I treba da propadne u zemlju od sramote kada je spala na onog ogavnog Mikija Djuricica. Katastrofa i dno dna. Izblamirala se za sve pare.