OGLASIO SE STEFAN KARIĆ: Nakon vesti o veridbi progovorio o svojoj izabranici!

Autor:

Zabava

18.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio da li su tačne glasine da staje na ludi kamen.

OGLASIO SE STEFAN KARIĆ: Nakon vesti o veridbi progovorio o svojoj izabranici!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Stefan Karić

Poznato je da bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, već neko vreme ima devojku i da uživa u ljubavi, ali svoju lepšu polovinu za sad još uvek vešto krije od očiju javnosti i brojnih pratioca na društvenim mrežama, koji su navikli da prate svaki detalj njegovog života, jer je ipak bio u više sezona rijaliti programa. 

Međutim, on je već nekoliko puta na svom Instagram storiju pokazao kako provodi vreme sa svojom devojkom, iako je skrivao njen lik, a poslednja objavala napravila je opštu pometnju.

Naime, Stefan je sa svojom devojkom bio na jednom privatnom veselju, sa kojem je podelio nekoliko kadrova lude atmosfera, ali je posebno privukao pažnju snimak na kojem je on drži za ruku, koju je u jednom trenutku okrenuo i pokazao prsten. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić verio devojku

Stefan se konačno oglasio i otkrio da li je prsten verenički i da li je sa svojom devojkom otišao korak dalje. 

Nije nikakva veridba, spontano je sve bilo, i ta slika, i taj prsten. U vezi sam, ali ne mogu da otkrivam ko je u pitanju. Ne želim da pričam o tome. Posle "Zadruge" i svega što je došlo posle mi je bila potrebna ilegala i uživam u njoj - kaže Stefan Karić za Informer.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Diki

18.10.2023 20:20

Ma “spontano” kad bi se zezali? Prica za malu decu. Pet puta joj namestao ruku da se vidi prsten. To samo lud ne moze da primeti.” Uziva “u ilegali, ali bi voleo da se pise o njemu. Ne moze on bez medija, to je njegova dusevna hrana

Сања

18.10.2023 23:46

Шта? Огласио се "чувени" шибаџија жена Руменко?🤮🤮🤮

Veronika

20.10.2023 07:19

Mali, taticin siledzija, umesto da se sakrije u misju rupu, on se oglasava. Pitam se da li su ove zene normalne, znaju sa kim imaju posla. Kada polomi sledecu, ko ce biti kriv?