ŠTA ĆE REĆI ZVEZDAŠI? Monako poslao ZANIMLJIVU PORUKU pred duel u Areni!

Autor:

Sport

18.10.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 20 časova u Beogradu.

ŠTA ĆE REĆI ZVEZDAŠI? Monako poslao ZANIMLJIVU PORUKU pred duel u Areni!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekuju Monako u trećem kolu Evrolige.

Pred gostovanje srpskom šampionu, interesantnu najavu ovog duela imao je tim iz Kneževine. Naime, prošlosezonski učesnik fajnal-fora još uvek čeka na prvu pobedu u najjelitnijem evropskom košarkaškom takmičenju.

Zbog toga večerašnji okršaj pred delijama dobija još više na značaju, a Monako se na društvenim mrežama oglasio, postavivši snimak iz Beograda, uz zanimljiv opis.

- Beograd, Štark Arena, zatišje pred buru - piše u objavi "kneževa".

 

Izabranici Duška Ivanovića posle dva kola Evrolige imaju polovičan učinak. U prvoj utakmici su ubedljivo savladali Asvel iz Vilerbana na svom parketu rezultatom 94:73, da bi na premijernom gostovanju ove sezone Crvena zvezda Meridianbet pretrpela poraz od Žalgirisa u Kaunasu s 74:79.

Nasuprot tome, četa bivšeg trenera Zvezde Meridianbet Saše Obradovića posle dva kola još uvek ne zna za uspeh, jer su poraženi oba puta, najpre od Valensije, pa Virtusa iz Bolonje.

Monako će u ovom meču dobiti veliko pojačanje, jer se očekuje debi u timu "kneževa" najvećeg letošnjeg pojačanja i doskorašnjeg NBA asa, Kembe Vokera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading