IGRA SE SVIH 40 MINUTA: Ivanović ZAGRMEO na svoje košarkaše pred Monako

Autor:

Sport

17.10.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka utakmica je bitna, moramo da budemo fokusirani i spremni za meč, rekao je trener Crvene zvezde Meridianbet.

IGRA SE SVIH 40 MINUTA: Ivanović ZAGRMEO na svoje košarkaše pred Monako

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet dočekaće sutra (20.00) Monako u trećem kolu Evrolige što će, imajući u vidu formu timova koje vode Duško Ivanović i Saša Obradović, biti dobra prilika da crveno-beli upišu pobedu protiv učesnika prošlogodišnjeg fajnal-fora.

Naime, Zvezda Meridianbet u meč ulazi sa polovičnim učinkom, posle pobede nad Asvelom i poraza od Žalgirisa, dok Kneževi neočekivano još uvek ne znaju za trijumf jer su ih savladali Valensija u gostima i Virtus kod kuće. Trener srpskog šampiona imao je zanimljiv pogled na meč u Areni.

Foto: Starsport

 

- Svaka utakmica je bitna, naročito ova koja dolazi posle poraza u Kaunasu. Oni imaju kvalitet za fajnal-for, ali nisu počeli baš dobro. Tako da će da budu još opasniji sutra. Moramo da budemo fokusirani i spremni za meč i svih 40 minuta. Košarka je sport gde 40 minuta mora da se igra. Moramo biti spremni, da imamo strpljenje. Monako igra čvrsto u odbrani i izuzetno su kvalitetni u napadu, pa je naše strpljenje ključ za ovaj meč - rekao je Ivanović, aludirajući na to da su u Kaunasu bili na visini zadatka 35 minuta, a onda stali i prepustili Litvancima pobedu.

On se osvrnuo i na sastave timova i tajnovito otkrio da "ima malih tegoba kod pojedinih igrača", te pozvao navijače da im daju vetar u leđa.

- Prednost Monaka je što su dugo zajedno, ali ne gledamo tako nego samo kvalitet koji imaju. Imaju veliki broj igrača koji mogu da reše jedan na jedan protiv bilo koga. - dodao je Ivanović, pa prokomentarisao mogući nastup NBA zvezde i najvećeg pojačanja Monaka ove sezone Kembe Vokera:

- Ne spremamo se za Vokera, ni za jednog drugog igrača, spremamo se za Monako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading