DUŠKO IVANOVIĆ ZAHTEVAN? Omraženi Turčin držao igrače u dvorani čak sedam sati!

Autor:

Sport

11.10.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Surove metode Atamana, koji je po poratalu "basketballsphere.com" nadmašio trenera Zvezde Meridianbet.

DUŠKO IVANOVIĆ ZAHTEVAN? Omraženi Turčin držao igrače u dvorani čak sedam sati!

Foto: Starsport

Ergin Ataman

Košarkaši Panatinaikosa uspeli su da odbrane domaći teren na otvaranju grčkog šampionata pošto su savladali ekipu Marusija rezultatom 82:71.

Ipak, turski trener na klupi "zelenih" Ergin Ataman nije bio zadovoljan, pa je dan nakon utakmice kaznio svoje izabranike tako što su u dvorani OAKA proveli čak sedam sati. Zanimljiv naslov tim povodom osvanuo je na specijalizovanom košarkaškom portalu "basketballsphere.com", koji je postupak ne baš omiljenog Turčina među navijačima Zvezde Meridianbet opisao na sledeći način: "Duško Ivanović je zahtevan? Ataman je sedam sati držao igrače u OAKA areni".

Foto: Starsport

CENJEN: Duško Ivanović

Nije me briga što smo imali veliku prednost u prve tri četvrtine. Odigrali smo užasno na kraju. Učinak nekih igrača je neprihvatljiv. Moramo da radimo još više. Ovo nije slika koju želim da vidim od svog tima. Кošarka koju smo prikazali u četvrtoj četvrtini bila je mizerna. To je opasan mentalitet. Od sada ćemo napraviti neke važne promene. Razgovarali smo o tome u svlačionici. Proveli smo četiri sata u sobi za video analizu. Možda ćemo sledeće nedelje potrošiti sedam - rekao je Ataman.

Panatinaikos u četvrtak igra utakmicu drugog kola Evrolige, a u Atinu stiže ekipa Bajerna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading