STEFAN KARIĆ VERIO DEVOJKU: Pokazao javno prsten, staje na LUDI KAMEN! (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.10.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otišao korak dalje sa svojom partnerkom.

 

 

Poznato je da bivši učesnik rijalitija "Zadruga", Stefan Karić, već neko vreme ima devojku i da uživa u ljubavi, ali svoju lepšu polovinu za sad još uvek vešto krije od očiju javnosti i brojnih pratioca na društvenim mrežama, koji su navikli da prate svaki detalj njegovog života, jer je ipak bio u više sezona rijaliti programa. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Stefan Karić

Međutim, on je već nekoliko puta na svom Instagram storiju pokazao kako provodi vreme sa svojom devojkom, iako je skrivao njen lik, a poslednja objavala napravila je opštu pometnju.

Naime, Stefan je sa svojom devojkom bio na jednom privatnom veselju, sa kojem je podelio nekoliko kadrova lude atmosfera, ali je posebno privukao pažnju snimak na kojem je on drži za ruku, koju je u jednom trenutku okrenuo i pokazao prsten. 

Republika

Foto: Instagram.com

Stefan Karić verio devojku

Odmah su krenule spekulacije da se radi o vereničkom prstenu i da je Stefan konačno pronašao devojku sa kojom je spreman da stane na ludi kamen i uplovi u ozbiljan odnos. 

On se povodom ovoga još uvek nije oglašavao, niti potvrdio da je njegova devojka pristala na veridbu, iako se po društvenim mrežama ceo dan komentariše ovaj potez i mnogi mu već čestitaju po fan stranicama. 

Na početku teksta možete pogledati video-snimak. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Vlada

18.10.2023 17:38

Mora da je neka srećnica, verovatno vrhunska "intelektualka" koja prati rad Rumenka, u šamaranju devojaka i izlivu emocija, kapiraš, brate i psovanju voljene!?🤮🤮🤮

Sladjana

18.10.2023 17:58

Devojka je prava srećnica, udaće se za vrhunskog intelektualca, manekena, lepotana, visokog i markatnog i nadasve moralnog čoveka, čoveka koji voli i poštuje žene, čoveka koji nebi povredio i ponizio ženu, a kamoli udario?🤣🤣🤔🤔🤫