MARIJANA I KARIĆ U ISTO VREME NA PINKU: Šuškalo se o njihovoj AFERI, pevačica razvezala jezik!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica i bivša zadrugarka uhvaćena u Pinkovoj zgradi na Dedinju!

MARIJANA I KARIĆ U ISTO VREME NA PINKU: Šuškalo se o njihovoj AFERI, pevačica razvezala jezik!

Foto: Red tv printscreen, Pink.rs

Sinoć je bivši zadrugar Stefan Karić uhvaćen u zgradi televizije Pink na Dedinju, gde je voditelj Darko Tanasijević obavio intervju sa njim, zbog čega su odmah krenule spekulacije da on ipak ulazi u rijaliti "Elita", kako se ranije govorilo. U isto vreme na Pinku bila je i bivša zadrugarka Marijana Zonjić, sa kojom su spajali Karića.

Republika

Foto: Pink.rs

Stefan Karić u zgradi televizije Pink

Marijana je gostovala na RED televiziji u emisiji "Pitam za druga" kod svoje drugarice Dalile Dragojević, a ova emisija emituje se iz studija u zgradi Pinka.

Kako je Marijana u "Zadruzi" bila bliska i sa Nenadom Macanovićem Bebicom, Dalila je upitala Marijanu da prokomentariše njegovo ponašanje i odnos sa Teodorom Delić.

- Mnogi naši gledaoci, a i gosti kažu da je Bebica totalno drugi lik. I ti i ja smo neko ko je živeo sa njim u "Zadruzi 5" i ko se sa njim družio. Kada smo se mi družili sa njim, on nije ovakav - rekla je Dalila.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

- Bio je normalan dečko...Slažem se sa tim, nije on jedini, svi muškarci su je na neki način iskoristili Miljanu zarad popularnosti, jer realno, ko bi znao ko su Zola i Bebica da nije Miljane?! I sad da su ušli i da nisu bili sa Miljanom, smatram da ne bi ostavili takav utisak kao što su sa Miljanom. Zaljubio se dečko, Teodora je zgodna i privlačna, nije imao priliku da ima dodira sa takvom devojkom i da razmišlja o nekoj vezi sa takvom devojkom. Hajde sa strane da stavimo njen moral, smatram da je takva devojka, tako mi deluje. Žao mi je Miljane jer je iskorišćena maksimalno - rekla je Marijana.

- Nemaš o Teodori Delić lepo mišljenje?! Znaš da je bila u vezi sa Majinim tatom Takijem, što čvrto demantuje sada u "Eliti" - pitala je Dalila.

- Možda grešim dušu, ali tako mi deluje, ovako kada je vidim sa strane, deluje mi kao tip današnjih splavaruša, da se kače na rijaliti igrače i ne biraju sredstvo da dođu do te popularnosti... Mislim da joj se Bebica ne sviđa u tom smislu, njoj je samo intresantno što je u centru pažnje. A Bebica je i te kako postao ozbiljan rijaliti igrač - rekla je Zonjićeva.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Marijana Zonjić

- Od nje se pravi kao da je neka psihopata koja njega proganja - rekla je Dalila.

- Ja mislim da Miljana njega i ne voli toliko koliko je Zolu, ali da ne može da podnese da neko ima nešto što je njeno - rekla je Marijana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading