HAOS U DALILINOJ EMISIJI: Pale teške pretnje za vreme reklama, voditeljka u ŠOKU!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dalila Dragojević otkrila da je došlo do loma za vreme reklama u njenom studiju!

HAOS U DALILINOJ EMISIJI: Pale teške pretnje za vreme reklama, voditeljka u ŠOKU!

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

Voditeljka Dalila Dragojević je u večerašnjoj emisiji "Pitam za druga" ugostila bivšeg takmičara Bogdana Ilića, koji je u nedelju ispao iz "Elite", kao i Ognjena Bogdanovića, novinara portala Republika.rs i voditelja Republika TV-a. Nakon žustre rasprave sa gledateljkom, Dalila je najavila pauzu za reklame.

Nakon pauze za reklame, voditeljka je otkrila da je došlo do haosa u studiju kad je Ognjen pozvao Bogdana u svoju emisiju.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

- Vratili smo se u studio, ovde krš i lom, ne znam šta se dešava u ovim mojim emisijama, uvek tako neka čudna energija. Haos između Ogiše i Bogdana, gospođa Mira napravila katastrofu sa svojim pozivom. Kaže Ogiša Bogdanu da dođe kod njega da snimi emisiju "Porodice Elitnih", kaže Bogdan: "Ne pada mi na pamet, ja više nisam u Eliti, šta ćeš da snimaš emisiju kod mene?". Kaže Ogiša: "Pa na ručak, što ne bih snimio?", a kaže Bogdan: "Može, ja ću te otrovati". Ovde pretnje padaju u velikom stilu - ispričala je Dalila.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Ognjen Bogdanović i Bogdan Ilić

Dalila je potom najavila novi prilog. Ognjenovu emisiju "Porodice Elitnih" možete pratiti svake subote na Jutjub kanalu Republika TV-a.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading