SAOPŠTENJE DALILE DRAGOJEVIĆ: Nakon drame odlučila da se povuče!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka putem društvenih mreža poslala važnu poruku.

SAOPŠTENJE DALILE DRAGOJEVIĆ: Nakon drame odlučila da se povuče!

Foto: printscreen/RTV Pink

Bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, postala je voditeljka RED televizije, a povremeno će se pojavljivati i u "Eliti", što je posebno obradovale njene fanove, koji prate rijaliti karijeru Dalile od samog početka.

Republika

Foto: Red tv printscreen

Dalila Dragojević

Dalila je jako aktivna na društvenim mrežama, a pored toga što svaki dan održi lajv na TikTok platfmormi, ona na svom profilu na Instagramu objavljuje detalje iz svog privatnog života. Ipak njene pratioce najviše interesuje šta se to dešava u njenom ljubavnom životu, pogotovo otkako su imali priliku da tokom "Zadruge" javno gledaju krah braka sa Dejanom Dragojevićem i turbulentnu vezu sa Filipom Carem

Ona je danas objavila šok poruku na svom Instagram profilu koja je mnoge zbunila, ali još uvek nije jasno da li je Dragojevićka ovo namenila nekom ljubavnom partneru ili prijatelju koji je nije poštovao. 

- Distanica je jedini odgovor na nepoštovanje. Ne reaguj. Ne svađaj se. Ne pravi dramu. Jednostavno ukloni svoje prisustvo - glasila je poruka koju je ona podelila. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

24.10.2023 12:58

Dalila sve napravila.