DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU I EDA: Jednim potezom potvrdila sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.10.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova afera trese javnost, potez bivše zadrugarke podigao prašinu!

DRAGANA MITAR RASKRINKALA MAJU I EDA: Jednim potezom potvrdila sve! (FOTO)

Foto: Republika.rs, Instagram/

Domaća javnost bruji o odnosu bivših zadrugara Maje Marinković i Eda Fetića. Naime, oni su u isto vreme bili u Italiji, nakon čega su krenule spekulacije da se između njih dvoje dešava nešto više.

Maja je juče ponovo digla prašinu. Ona je objavila snimak sa aerodroma, a za njom je sa istog mesta objavio fotku i Edo, zbog čega su svi zaključili da ponovo idu zajedno na putovanje.

Republika

Foto: E Stock, ST/Nemanja Pančić

Edo Fetić i Maja Marinković

Iako je Maja sinoć putem svog Instagram profila demantovala navode da su njih dvoje zajedno, što je kasnije uradio i Edo, jedan detalj ponovo je podigao veliku prašinu i naveo nove sumnje na njihov odnos. 

Naime, bivša zadrugarka Dragana Mitar, koja je bila u turbulentnoj vezi sa Edom, ali i drugarica sa Majom, odlučila je da sa društvene mreže Instagram ukloni Marinkovićevu. Poznato je da su njih dve dosta vremena provodile zajedno, a sad je na taj odnos po svemu sudeći stavljena tačka. 

Dragana i Edo su vezu započeli pre "Zadruge 3", dok je on još bio u braku, ljubav su nastavili pred kamerama, ali su se narednih godina više puta mirili i raskidali. Da li je Dragnin potet dokaz da se ipak nešto dešava između Maje i Eda ili je nešto drugo razlog što je puklo prijaeljstvo, ostaje da saznamo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Mitar

24.10.2023 11:17

Dno DNA svi odredom.Moj Edo sta ti to treba!

zerko

24.10.2023 12:10

@Mitar - A ti veruješ ovoj žutoj republici, paglup si.