MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SA OŽENJENIM BIZNISMENOM U ITALIJI: Otkrivamo koji je BIVŠI ZADRUGAR sa starletom na putovanju!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković nije sama na putovanju!

MAJA MARINKOVIĆ ZAVRŠILA SA OŽENJENIM BIZNISMENOM U ITALIJI: Otkrivamo koji je BIVŠI ZADRUGAR sa starletom na putovanju!

Foto: Instagram.com printscreen, Pixabay.com

Najpoznatija starleta Maja Marinković ponovo je napustila Srbiju i uputila se ka Italiji, a kako saznajemo, navodno je otišla sa bivšim zadrugarom, koji iza sebe već ima jedan veliki medijski skandal. 

Naime, Marinkovićeva svakodnevno objavljuje fotografije sa destinacija i znamenotosti, a kako saznajemo, sa njom je i Edis Fetić, bivši zadrugar koji je već prošao proces razvoda tokom rijalitija zbog starlete Dragane Mitar

Foto: Instagram.com printscreen

Edis Fetić Instagram

Edis se takođe nalazi u Italiji, odakle i on objavljuje svakodnevno fotografije i storije. Mnogi su pomislili da je u pitanju još jedna afera Marinkovićeve.

Međutim, za sada se ni Maja, ni Edis nisu oglasili ovim povodom, ali na društvenim mrežama kruže ironični komentari da je baš slučajnost da su isto vreme, na istim mestima njih dvoje. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Koja

16.10.2023 16:26

Zna se da je prostitutka odavno.

vera

17.10.2023 13:02

Pa, zar se nije razveo jos dok je bio sa Draganom Mitar, cini mi se u Zadruzi 3?! Zar te gluposti ne mozete proveriti, pre stavljanja naslova?! Ili imate saznanje da se ponovo ozenio?! Kako god, treba li vam ista verovati?!