SANJA I MARKO DOBIJAJU ĆERKU?! Bivši zadrugar otkrio kako će nazvati svoju prvu naslednicu!

Autor:

Zadruga

25.10.2023

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić i Marko Stefanović progovorili su o svom prvom detetu, pa otkrili i ime.

SANJA I MARKO DOBIJAJU ĆERKU?! Bivši zadrugar otkrio kako će nazvati svoju prvu naslednicu!

Foto: ATA Images

Rijaliti par Sanja Grujić i Marko Stefanović, nakon Zadruge 6, i posle mnogih nagađanja, uspeli su da opstanu u vezi, a nedavno su kupili stan, u njenom rodnom gradu, Sremskoj Mitrovici.

- Najviše vremena provodim u kupatilu, ne znam kako, dok odvojim stvari, dok prebrišem, to mi je najvažnije da bude čisto. Dok se istuširam, prođe sat i po vremena. Ispred ogledala sam najveći deo svog dana, obožavam ogledala. Pre par godina, sam se tako ogledala u izlozima, pa sam tako udarila glavom o banderu, skoro sam se onesvestila - rekla je najpre Sanja.

Republika

Foto: Republika TV

Sanja Grujić i Marko Stefanović

 

Sanja i Marko su započeli zajednički život i voleli bi da se uskoro ostvare i kao roditelji, a ime za ćerku su već odabrali:

- Neka bude živo i zdravo, ali bih voleo da mi prvo dete bude ćerkica, da se ostvarim u skorije vreme kao roditelj. Sa Sanjom sam pričao oko imena, i baš mi se sviđa ime Dunja, i njoj se isto sviđa, njenoj mami je to isto omiljeno ime, ali i mom tati - rekao je Marko za Blic.

Republika

Foto: Republika TV

Marko Stefanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading