MILAN MILOŠEVIĆ HOĆE EMISIJU NA PINKU: Voditelj javno priznao svoju najveću želju!

Autor:

Zadruga

24.10.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova objava obradovala je njegove fanove na društvenim mrežama!

MILAN MILOŠEVIĆ HOĆE EMISIJU NA PINKU: Voditelj javno priznao svoju najveću želju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Uveliko se polemiše da li se voditelj Milan Milošević napokon vraća na Pink, u rijaliti, gde je najpre postao popularan kao učesnik, a onda kao voditelj, zbog čega je ostavio pečat na Zadrugu.

Milan ima ogroman broj fanova, koji bi voleli da ga gledaju na ružičastoj televiziji, a svaka njegova objava vezana za televiziju Pink i rijaliti njima ulije nadu da će ga ponovo gledati ispred kamera ružičaste televizije. 

Milan Milošević je danas na svom Instagram profilu podelio svoju objavu sa društvene mreže Facebook staru čak 14 godina, kako bi pratiocima pokazao da mu je rad na televiziji Pink uvek bila velika želja, a sad se saznalo i kakvu tačno emisiju je maštao da ima kad je bio dosta mlađi. 

- Voleo bih da imam svoj talk show na televiziji Pink, da budem dežurni novinar tračara u časopisu - glasila je njegova objava. 

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Milošević Instagram

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading