"ŽAO MI JE ZBOG ODLASKA SA PINKA, NJIMA DUGUJEM SVE!" Milan Milošević nikad iskrenije govorio o otkazu, čeka poziv Milice Mitrović!

Autor:

Zadruga

03.10.2023

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Milošević priznaje da mu je žao zbog odlaska sa Pinka, sada bi sve drugačije.

"ŽAO MI JE ZBOG ODLASKA SA PINKA, NJIMA DUGUJEM SVE!" Milan Milošević nikad iskrenije govorio o otkazu, čeka poziv Milice Mitrović!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pink, ST/N. PANČIĆ

Popularni voditelj Milan Milošević otvorio je dušu za domaće medije, pa priznao da na Pink i dalje gleda kao na svoju drugu kuću i da mu je žao zbog odlaska iz Zadruge:

- Da budem maksimalno iskren, Mitrovići me nisu zvali da se vratim na mesto voditelja. Niti sam dobio poziv, niti sam imao bilo kakvu priču o povratku. Najviše žele gledaoci da se ja vratim. Nije mene niko ni oterao, da bih se ja vratio. Videćemo. Mi smo se rastali na lep način. Nikada tu nijedna ružna reč nije bila, niti sme da bude. Nemam šta tu loše da kažem, ovo je šou-biz - sve je moguće očekivati - priča Milan Milošević za "Blic" u necenzurisanom intervjuu i dodaje:

Republika

Foto: Nebojša Mandić

 

 

- Ja sam neko ko je od prvog dana bio deo stvaranja tog projekta. Kada ljudi kažu "Zadruga je Milan, Milan je Zadruga", potpuno su u pravu. Ukoliko bih seo ponovo vratio za crni sto, sve bi išlo svojim tokom. Vratio bih se kući. Željko i Milica me nisu napravili. Cilj mi je bio da postanem TV lice na televiziji "Pink". Oni su to prepoznali, a ja da nisam bio dobar i da nisam opravdao poziv, ne bih sigurno bio šest godina deo takvog projekta. Nisu oni mene stvorili, nego su mi pružili priliku da pokažem kako i na koji način mogu da impresioniram gledaoce. Najviše sam zahvalan njima i dugujem im za sve što sam u životu postigao - poručuje Milošević za "Blic" i otkriva da li se nakon svega kaje.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Milošević

 

- Ne kajem se nikada, ali žao mi je. Žao mi je što sam otišao iz nekog razloga koji je možda mogao da se ispegla. Ko zna zašto je to dobro. Možda je došlo i do prezasićena u tom poslu. Svakodnevno sam radio i dnevne i noćne smene. Po prvi put nemam konkretne odgovore što se tiče "Zadruge", "Elite", "Pinka"... Znam da je to nešto što sam ja maksimalno voleo da radim i da je to nešto što sam radio od srca i radio 300 posto - ističe bivši voditelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading