POMIRENJE MARIJE I MILANA ISPRED SUDA U RUMI! Milošević oprostio Kulićki, ona za sve OKRIVILA Đedovića: Tužila sam ga! (VIDEO)

Autor: O. B. / B. P. M.

Zadruga

25.09.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marija Kulić i Milan Milošević se pomirili ispred suda u Rumi pred kamerama Republike!

Danas su iz "Elite" izašli Marko Đedović i Jovana Tomić Matora, koji su stigli na suđenje sa Miljanom Kulić. Miljana se nije pojavila ispred suda u Rumi, a sinoć je Đedoviću otkrila da je joj je advokat rekao da je promenjen sudija u predmetu i da Matora i on moraju ponovo da svedoče.

Odmah nakon njih, zakazano suđenje imali su Marija Kulić i Milan Milošević. Iako se tuže, oni su se izljubili ispred sudnice.

Foto: Republika

Marija i Milan Milošević

- Parkirali smo se na istom mestu. Očigledno smo došli da se izmirimo - rekao je Milan.

- U dobrim smo odnosima, završavamo šta je bilo - dodala je Marija.

- Rešićemo sporazumno. Ovo je sad drugi postupak, mrzim sudove od detinjstva, tata, brat... Ja sam tužio Mariju, ja sam taj koji prašta. Ona mi je sve vreme pokazivala da nije to namerno uradila, da je izluđena bila. Ta informacija koja je došla, došla je od osobe pored mene - dodao je Milošević.

- Ta osoba je bila maločas (Đedović). Onaj d*pljak - rekla je Marija.

- Neću da komentarišem - rekao je Milan.

Foto: Republika

Marija i Milan Milošević

- Ja Milana mnogo volim, mnogo mi je drag, omiljeni novinar. Marku Đedoviću, Kačavendi i onom Skračenom (Bebici) ne dao Bog da neko neko bude prijatelj. Đedović mi se sveti preko Miljane. On je napisao dopis preko leta da neće da je tuži, a onda se naljutio. On je tolika tračara i dvoličan. Sutra imam suđenje u Nišu, tužila sam ga. U pola 1, zbog njegovih reči da je moj suprug silovatelj. Tad je i nastala svađa između Milana i mene - priznala je Kulićka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ggzz

25.09.2023 14:07

Nezaposleni teletabisi!! Tim treba zabraniti ulazak u sud da se neko bavi njihovim idiotskim glupostima i zivotima