DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM PRED KAMERAMA ZBOG IZNENADNOG RASKIDA! Ana Spasojević prekinula emisiju, pa progovorila o bivšem!

Autor:

Zadruga

20.10.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Spasojević je ogolila dušu u našoj emisiji, pa progovorila o bivšem dečku.

DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM PRED KAMERAMA ZBOG IZNENADNOG RASKIDA! Ana Spasojević prekinula emisiju, pa progovorila o bivšem!

Foto: Republika TV

Ana Spasojević

U današnjoj emisiji "Rolerkoster" ugostili smo popularnu rijaliti učesnicu, bivšu zadrugarku, koja mnoge cimere i aktuelne učesnike Elite drži u šaci.

Naime, voditeljka Milica Ivanović ugostila je Anu Spasojević, koja je otvorila dušu u emisiji, pa i doživela emotivni slom, te se rasplakala, pa nam otkrila da je pre samo dva dana raskinula sa dečkom:

- To je osoba koju i dalje volim, koja je deo mene, pre samo dva dana sam bila najsrećnija osoba na svetu, mi trenutno nismo zajedno, ali mene ne interesuje niko drugi, iako više nismo on i ja zajedno - priznala je kroz suze Ana.

Ana ne krije tugu zbog iznenadnog raskida, pa se nije libila da javno pokaže emocije i otvori gledaocima dušu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading