IVANA ŠOPIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ovako izgleda voditeljka Elite kad nije na malim ekranima!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pokazala svoje pravo lice.

IVANA ŠOPIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Ovako izgleda voditeljka Elite kad nije na malim ekranima!

Foto: ATA Images

Ivana Šopić

Voditeljka najgledanijeg rijaliti programa ,,Elita" koji se emituje na televiziji Pink Ivana Šopić se ne libi da pokaže sve svoje atribute, a i ima čime da se hvali, što vrlo često deli sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivana Šopić Elita

Ona je danas oduševila sve svoje pratioce kad je na društvenim mrežama pokazalal kako izgleda kad nema ni trunku šminke na svom licu. 

Naime, voditeljka Elite se snimila u prirodnom izdanju, na sebi je nosila plavu haljinu, koja je imala duboki dekolte koji je pokazivao njene grudi. 

Ivana je jako aktivna na društvenim mrežama i sa svojim brojnim pratiocima deli kako provodi svoje slobodno vreme i šta radi kad nije ispred kamera, a pored toga što obraduje ponekad vrućim slikama u kupaćem kostimu, takođe i na ovakve objave dobija komplimente na račun svog fizičkog izgleda, jer je uvek i važila za jednu od najatraktivnijih učesnica rijalitija, a sad TV lica. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lala

19.10.2023 21:46

Ovo nije bez sminke inace , uzasna u svakom pigledu , hvala .