Pretrnuo od straha! Košarkaš zbog Aneli van sebe: Trudna sam s Janjušem, rodiću mu sina!

Autor:

Zadruga

19.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Elite" Aneli i Janjuš se već izvesno vreme šaljivo izjašnjavaju kao "mama i tata" odnosno da su roditelji Uroša Stanića, pa su nakon njegovih pijanih scena u rijalitiju progovorili o "prinovi", kada je starleta istakla da je "ponovo u drugom stanju".

Pretrnuo od straha! Košarkaš zbog Aneli van sebe: Trudna sam s Janjušem, rodiću mu sina!

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Učesnici "Elite" Aneli Ahmić i nekadašnji košarkaš Marko Janjušević Janjuš već neko vreme su u zategnutim odnosima, a on je prebledeo kad mu je cimerka saopštila da čeka njegovo dete! Naime, Aneli i Janjuš se već izvesno vreme šaljivo izjašnjavaju kao "mama i tata" odnosno da su roditelji Uroša Stanića, pa su nakon njegovih pijanih scena u rijalitiju progovorili o "prinovi", kada je starleta istakla da je "ponovo u drugom stanju".

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Uroš Stanić

Tokom poslednje žurke u "Eliti" učesnik Uroš Stanić, inače "rijaliti-dete", preterao je s alkoholom, te je u jednom momentu kolabirao, zbog čega su ga cimeri nosili po Šimanovcima. 

U tom momentu Aneli i Janjuš su se snebivali zbog njegovog ponašanja, a potom je usledilo i Anelino priznanje Janjušu zbog kog je košarkaš prebledeo i izgubio vazduh.

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

- Janjuše, ja te volim mnogo, moram da ti kažem nešto. Trudna sam i osećam da će opet biti sin. Osećam neke promene u organizmu, skoro sam imala i mučnine, tako da, ako mene pitaš, ovo mora da je trudnoća - rekla je Aneli Janjušu, koji nije mogao da veruje do kakvog stanja je mladi tiktoker sebe doveo, pa mu nova informacija maltene nije bila potrebna:  


- Aj, molim te, da ga se odreknemo! Ja ne mogu gledati ovu retardiranost! Bože kakav idiot, kakvo dete-idiot, ja ne mogu da verujem šta sam doživeo!
Marko je ubrzo počeo razjareno da viče po imanju, pa je rekao da nema nameru da zadrži dete koje će Aneli da rodi.
- Ako ćeš mi još jednog ovakvog kretena roditi, bolje onda nemoj. Idemo odmah da to sve središ - zaključio je Janjuš, dok ga je Aneli tešila sve vreme i mudro ćutala. 

Foto: printscreen/tiktok

Marko Janjušević Janjuš

Janjuš doživeo nervni slom, pa dozivao majku

Učesnik rijalitija "Elita" i bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš godinama važi za velikog zavodnika na imanju u Šimanovcima, kog istovremeno prate i poroci, zbog čega je nedavno doživeo emotivni slom i to pred kamerama. Naime, Janjuš se osamio u dvorištu i zaplakao kao malo dete zbog velikog gubitka tokom kockanja, dozivajući majku da mu pomogne, te se tom prilikom uhvatio za glavu i zakukao. 


- Taman popijem malo da mi bude lepo, imam i da popijem i da pojedem, sve imam i onda odem da kockam i nula. Kako da budem normalan? Kako?! I majka mi je govorila: "Nemoj, sine, kockati." Sve mi je govorila. Imala je dobre namere, govorila mi: "Nemoj se, sine, nervirati. Nemoj se, sine, nervirati, nemoj igrati to govno" - kukao je bivši košarkaš naglas, a u jednom trenutku se raspao na komade, te prolio more suza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading