PRVO OGLAŠAVANJE NAKON TUŽBE ANE ĆURČIĆ: Dokazi su spremni za suđenje, sve je sada na KOCKI!

Autor:

Zadruga

16.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Milene Kačavende se oglasila nakon tužbe Ane Ćurčić!

PRVO OGLAŠAVANJE NAKON TUŽBE ANE ĆURČIĆ: Dokazi su spremni za suđenje, sve je sada na KOCKI!

Foto: Shutterstock, ST/D. Kadic, ATA Images

Nakon što je Ana Ćurčić, bivša zadrugarka na Instagram profilu objavila da je podnela privatne krivične tužbe protiv Milene Kačavende i Marka Đedovića, za Republiku se oglasila prijateljice kume, koja je prokomentarisala ovaj potez. 

Naime, Milenina prijateljica ističe da nije nikakav problem, te da jedva čeka da počne suđenje, budući da će Kačavenda tada moći da iznese kompletnu istinu, koju i dalje čuva za sebe, baš zbog ovih poteza. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/ Časlav Vukojičić, AtaImages

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić, Marko Đedović

 

- Pa meni je to smešna priča, priča za javnost, kao ona isteruje pravdu... Jedva čekam da vidim i to suđenje, pa nije Milena tikva bez korena, ona u svakom trenutku zna šta priča, šta ne priča, a zašto i dalje ćuti o mnogim detaljima, ne da bi ona ispala, kako je bilo u početku, da se gubi, nego zato što je i dalje, ne znam ni ja zašto, štiti od istine, jer onda bi ljudi zaista imali priliku da čuju i vide pravu sliku - započinje drugarica Milene Kačavende za Republiku i nastavlja:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda Elita 7

 

- Pa i Milena ima toliko dokaza, toliko svega što treba da ispriča, samo polako. Znate kako kažu, time ću i završiti poziv, ko se zadnji smeje, najslađe se smeje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading