ANITA ĆE EKSPLODIRATI KAO BOMBA: Gagi otkrio detalje o ljubavnoj vezi Matore i Lune!

Autor:

Zadruga

13.10.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bila jedna od gorućih tema tokom prethodnih sezona "Zadruge".

ANITA ĆE EKSPLODIRATI KAO BOMBA: Gagi otkrio detalje o ljubavnoj vezi Matore i Lune!

Foto: ATA Images

Anita Stanojlović stalno pravi ljubomorne scene Jovani Tomić Matoroj, sa kojom je letos ušla u brak. Iako su njih dve obećale kako će se držati zajedno u rijalitiju, svađe su im sve češće, zbog čega mnogi sumnjaju da će ta ljubav opstati. Mnogi smatraju da bi Anita napravila haos kad bi znala sve detalje Matorine prošlosti, kao što je to bila afera sa pobednicom "Zadruge 2", Lunom Đogani

Naime, Matora je u toaletu poljubola Lunu, što je priznala tokom svog učešća u prethodnim sezonama, a jednom prilikom je za medije o tome pričao i Gagi Đogani. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Matora i Luna "Zadruga"

- Kada sam imao nastup na Fristajleru, video sam da mi je napadala ćerku, ja sam lično bio tu i oterao sam je i rekao joj da se mane moje Lune zato što ona nije u tom fazonu. Matora je bila pijana kao du*e i poljubila je onako, skoro da je bila napadna, a moja Luna ne ume da se brani od likova kakva je Matora. Inače, da je Luna bisex ili da mi je Matora ćerka, podržao bih svako opredeljenje, nemam protiv toga ništa - izjavio je Gagi svojevremeno.

Poznato je da Anita prvi dramu ako Matora samo progovori sa ženskom osobom, a mnoge zanima kako bi reagovala kad bi saznala za ove detalje iz njene prošlosti, koji joj možda nisu poznati jer u tim sezonama "Zadruge" nije učestvovala.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen

Gagi i Luna Đogani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading