BILA JE SAMO JEDNA ŽRTVA U NIZU: "Pokojni" verenik Milene Kačavenda totalno raskrinkan, prevarene žene se neprestano javljaju!

Autor:

Zadruga

12.10.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijateljica Milene Kačavende otkrila koliko je kumi teško da govori o "pokojnom" vereniku.

BILA JE SAMO JEDNA ŽRTVA U NIZU: "Pokojni" verenik Milene Kačavenda totalno raskrinkan, prevarene žene se neprestano javljaju!

Foto: shutterstock, ATA Images

Prethodnih dana u Eliti jedna od glavnih tema je upravo priča o "pokojnom vereniku" Milene Kačavende. Naime, kako je Milena otkrila u više navrata kako ju je jedan gospodin obmanuo i šta se sve dešavalo u njenom odnosu.

Kuma je bila uverena da je njen verenik poginuo, a sve se promenilo, nakon što je Ana Ćurčić otkrila da je u kontaktu sa njim:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda

 

- Milena je krenula srčano i hrabro već na samom startu Elite, te otvorivši određene teme, za koje se nadam da će se i nastaviti. Jasno je bilo da kao takva, a i kao jedan od favorita, bude na udaru pojedinih učesnika a i tzv spoljnih igrača, tako da napadi od strane Miljane i Bojane ne iznenađuju - rekla je na početku Tatjana pa se osvrnula i na priču o "pokojnom vereniku" za kojeg se ispostavilo da je otac deteta Milice Dabović.

- Priča o pokojnom vereniku je skrenula pažnju sa priče o lažnoj žrtvi što iznenađuje,  s obzirom da bi narod trebao da čuje više o toj temi. a ne o privatnom životu Milene.

Nakon toga, sve je zanimalo kako Tatjana gleda na celokupnu situaciju i na Mileninu borbu sa pojedinim takmičarima Elite.

Republika

Foto: ATAImages, Pixabay.com

Milena Kačavenda

 

- Sigurno da joj nije bilo lako pred milionima gledalaca izneti svoju istinu i detaljisati povodom verenika, no znamo da se vodila istinom i sa ciljem da ta priča posluži kao nauk svim ženama potencijalnim žrtvama takve vrste obmane i prevare. Gospodin Darko Tanasijević je izneo podatak da su ga kontaktirale četiri žene žrtve dotičnog verenika, I time potvrđuje iskrenost Milene i govori da nije jedina koja je nasela na tu priču, te da se to svakome može desiti. Kad bi čovek znao gde će da padne on bi seo - rekla je Tanja i dodala:

Nadam se da će se tema pokojni verenik ubrzo zatvoriti i da će Milena nastaviti sa gorućim temama o kojima ima da kaže mnogo toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cilka

12.10.2023 19:07

Pa da zatvorite temu kumine Lazi pa nastavite temu Ana je za sve kriva I tako do jula