KAMERA UHVATILA KAČAVENDU KAKO SE STRASTVENO LJUBI: Mislili su da se ne vidi, pogledajte ŠOK SNIMAK - spoj koji niko nije očekivao! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena se posle žurke prepustila strastima sa cimerom iz Bele kuće.

 

 

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna žurka, nakon koje su se izrodile nove ljubavi i parovi koji su zajedno završili u krevetu. Iako je publika mislila da je luda žurka izrodila samo dva para, pojavio se snimak gde se videlo da ima i treći i to najšokantniji. 

Naime, dok su učenici razgovarali u pušionici Milena Kačavenda i Samir Ramović ugrabili su priliku da se dohvate u galami. Njih dvoje su se mazili jako prisno po licu, grlili, a u jednom trenutku izgleda kao da je došlo i do poljupca. 

Snimak je osvanuo na društvenim mrežama i komentari su se nizali kao ludi, a kako verni pratioci rijalitija "Elita" kažu jasno je da se dogodilo nešto više od dodira, što su njih dvoje pokušali da sakriju. 

Podsećamo, Milena je imala jako prisan odnos sa Sanjinom Horvatom, sve dok se on nije diskvalifikovao iz rijalitija. Često su bili jako prisni, grlili se i ležali zajedno, ali izgleda da im njegova devojka nije "dozvolila" da odu ovako daleko kao što je kuma otišla sa Samirom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
HAHAHAHA

11.10.2023 14:59

Da,da, ljubili se i grlili pred Muljanom i pretsednikom ,……samo ako nisu normalni ,zar takav gust da im prirede ?! Ko zna zasto ,kako i kojom povodom su se zagrlili ,a mozda i saputali nesto da drugi ne cuju ……

Trsha

11.10.2023 15:13

Ceshkanja je bilo to se vidi, ali da su se ljubili, NE!!! Daj ne preterujte.