IZBAČENA IZ ELITE: U jutarnjim časovima ona je napustila imanje u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

09.10.2023

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je rekla svoje, za nju je takmičenje završeno!

IZBAČENA IZ ELITE: U jutarnjim časovima ona je napustila imanje u Šimanovcima!

Foto: Ilustracija

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Izbacivanje". Voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je imala goste, dok je voditelj Darko Tanasijević u "Šiša baru" razgovara sa pojedinim takmičarima koji su tokom prethodne nedelje bili najzapaženiji. 

Nominovani za izbacivanje ove nedelje bili su Bogan Ilić Kibo, kog su odabrani izglasali, Jovana Cvijanović koja je bila potrčko i Jovana Bijelović koju je nominovala publika. 

U jutarnjim časovima Darko je došao u sobu za izolaciju kako bi ugrožene učesnice "Elite" poveo u diskoteku, gde se održao duel, u kojem su pobedniku bili duplirani glasovi. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Elita "Izbacivanje"

U igrici je najviše sreće imala Jovana Cvijanović i njoj su duplirani glasovi publike. 

Nakon toga Dušica se obratila Darku i saopštila mu rezultate i ko napušta zauvek Belu kuću. 

Jedna osoba od ove tri ima 85 odsto glasova, druga ima 9 odsto i treća ima 6 odsto. 85 odsto glasova gledalaca u ovom trenutku ima Jovana Cvijanović - poričio je Darko, a onda saopštio da Jovana Bijelović napušta takmičenje. 

Ona je nakon toga razgovarala u studiju sa Dušicom o svom boravku.

- Svađe mi smetaju. Ja imam neke komplikacije kod kuće, svi koji me poznaju rekli su mi da se neću snaći. Barem, ako ništa, probala sam. svi smo mi teški na neki način, samo treba čovek samog sebe da pobedi, da ću oprostiti nekim ljudima, da poradim na sebi da postanem bolja osoba - poručila je Jovana, a onda imenovala u pismu novog vođu, što će elitnima danas biti isporučeno. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Jovana Bijelović napustila Elitu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading