"LJUBAVNICA TRAŽI OD ŽENE DOKAZE DA JE BILA INTIMNA SA SVOJIM MUŽEM!" Porodica Aneli Ahmić postavila Staniju na svoje mesto, ovo joj neće dozvoliti!

Autor:

Zadruga

08.10.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Aneli Ahmić se oglasila povodom njenog razgovora sa Stanijom Dobrojević.

"LJUBAVNICA TRAŽI OD ŽENE DOKAZE DA JE BILA INTIMNA SA SVOJIM MUŽEM!" Porodica Aneli Ahmić postavila Staniju na svoje mesto, ovo joj neće dozvoliti!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Stanija Dobrojević nedavno je dobila priliku da uđe na velelepno imanje u Šimanovcima i porazgovara sa Aneli Ahmić, a njihov razgovor promenio je mnogim gledaocima mišljenje na tu temu.

Dok su jedni smatrali da Aneli govori istinu, drugima je bilo šokantno da je Stanija sebi dozvolila da postavlja onakva pitanja. Naime, starleta je bivšu partnerku Asmina Durdžića pitala da li je bila intimna sa svojim suprugom i da li ima dokaz za to.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

Anelina sestra, koja stoji iza Anelinog profila dok je ona u Eliti, danas se osvrnula na njihov razgovor i objasnila šta ih je potpuno zaprepastilo:

- Nas je ovo najviše pogodilo. Ljubavnica trazi od žene da dokaze da je imala intimne odnose sa svojim mužem, jeza me prolazi. Moraš da imas papir? A naša Aneli onako pogubljena ne zna da je postavi na mesto - napisala je Anelina sestra.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Aneli Ahmić i Stanija Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Ana

08.10.2023 22:42

Stanija nije ljubavnica jer Asmin nije oženjen....vrlo prosto.

Vesna

08.10.2023 23:22

Ne zna se koja je gora, obe vestacke nspumpane silikonske,da te jeza uhvati fuj,uzastopnih jedan