RASKRINKAN ODNOS ANELI I JANJUŠA: Isplivala istina na malim ekranima!

Autor:

Zadruga

01.10.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica progovorila o gorućoj temi iz rijalitija "Elita".

RASKRINKAN ODNOS ANELI I JANJUŠA: Isplivala istina na malim ekranima!

Foto: ST/Dragan Kadić, Pixabay.com

Pevačica Seksi Sandra gostovala večeras u emisji "Pitam za ruga" koja se emituje na RED televiziji,a nju je ugostila voditeljka Anastasija Buđić

Ona je komentarisala aktuelna dešavanja iz "Elite", a posebno odnos Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić, koji privlači veliku pažnju u medijima i na društvenim mrežama. Sandra misli da su se između njih rodile emocije i veruje da će uskoro popustiti kočnice, iako je on prdd ulazak izgladio odnos sa ženom. 

Republika

Foto: Red tv printscreen

Seksi Sandra u "Pitam za druga"

- Sve je moguće, ja verujem u čuda. Činjenica je da se jedno drugom dopadaju. Janjuš se pomirio sa ženom, pa su kočnice još uvek tu, ali verujem da će kočnice popustiti. Pitanje je da li će biti sa Aneli, ili Jovanom. Lično navijam za njegovou vezu sa Jovanom, jer je vrcavija. Mislim da Aneli nije zaljubljena, jer je to velika reč. Dopao joj se, ali ne u tolikoj meri, koliko ona predstavlja. Meni deluje da je menju njima prisutna samo strast - govorila je pevačica u emisiji. 

Inače, Janjuš i Aneli imaju jako turbulentan odnos i skoro svakog dana se posvađaju i jedno drugom zaprate kako će staviti tačku na njihov odnos, međutim, uvek se pomire i nađu način da nastave da budu bliski. Mnogi takmičari koji žive sa njima smatraju da je pitanje dana kad će Janjuš i Aneli da uplove u ljubavnu vezu i da ne postoji mogućnost da svoja osećanja skrivaju svih deset meseci. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading