JANJUŠ PRIZNAO OSEĆANJA, PA SE OBRATIO ŽENI: Čeka Majin ulazak u Elitu, Aneli pada u drugi plan!

Autor:

Zadruga

28.09.2023

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš progovorio o emocijama prema bivšoj devojci, Maji Marinković.

JANJUŠ PRIZNAO OSEĆANJA, PA SE OBRATIO ŽENI: Čeka Majin ulazak u Elitu, Aneli pada u drugi plan!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Sinoć se u rijalitiju "Elita" održala emisija "Pitanja gledalaca". Takmičari su davali odgovore na sve ono što je publiku interesovalo, a za Marka Janjuševića Janjuša stiglo je hipotetičko pitanje o Maji Marinković

Naime, gledaoci su želeli da znaju kako bi on reagovao kad bi čuo da je Maja u jednoj od svojih izjava rekla da ona još teče njegovim venama i da je zapravio još uvek nije proboleo, a da je Aneli Ahmić samo njena kopija. 

Republika

Foto: M. M./ATAImages, printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Janjuš i Maja Marinković

Hipotetički da se oglasila Maja i rekla da ona još teče tvojim venama, i da ti je u krvi i da je Aneli samo njena kopija, šta bi rekao? - glasilo je pitanje.

Slažem se da je nikada ne mogu zaboraviti, ko koga ovde može zaboraviti? Aneli je neko ko je ušao u moj život. Vidiš kako o meni Maja lepo priča, ali ja sad imam emocije prema drugoj ženi. Aneli je totalno drugačija od svih sa kojima sam bio drug, izdvaja se po mnogo toga. Veliki pozdrav za nju, čuvaj Lea - Aneli je hipoteičko pitanje shvatila kao provokaciju, pa je odmah rekla da misli da nema nikakve sličnosti sa Majom, a onda je Janjuš otkrio kako bi trebao da izgleda njihov boravak u "Eliti", kad Maja postane deo nje:

One ne trebaju da ratuju, ako Maja dođe trebamo da sednemo svi zajedno da popričamo da vidimo šta ćemo.

Jovana Tomić Matora se javila da prokomentariše ovu temu i otkrila kako joj je Aneli rekla da joj je Janjuš priznao da nema žanu, nakon čega se bivši košarkaš odmah odbratio Eni

Ženo, srećo moja, ceo život si uz mene, volim te do poslednje kapi krvi, anđele moj, ti znaš da ja ovo pa-pa i dolazim kući - poručio je Janjuš.

Republika

Foto: Instagram, TV Pink

Janjuš, Maja Marinković i Ena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading