NEMA ZAŠTIĆENIH! Sve mračne tajne zadrugara će isplivati na videlo, najavljeno RASKRINKAVANJE VEKA!

Autor:

Zadruga

27.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno kada će mračne tajne zadrugara isplivati na videlo!

NEMA ZAŠTIĆENIH! Sve mračne tajne zadrugara će isplivati na videlo, najavljeno RASKRINKAVANJE VEKA!

Foto: Shutterstok

Osman Karić, nekadašnji voditelj "Amnezije" i otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, najavio je raskrinkavanje učesnika "Elite" za ovaj četvrtak.

Republika

Foto: Tv Pink

Osman Karić

Naime, u njegovoj radio-emisiji koju drži na TikToku, a koja nosi naziv "Kralj Elite", gošća biće Jovana Novakov Šmizla.

- Sutra će mnoge tajne u vezi nekih bivših rijaliti igrača ugledati svetlost dana. Nema zaštićenih. Sutra vi pitate, Šmizla odgovara - najavio je Osman.

Republika

Foto: Instagram.com

Najava Osmana Karića

Podsetimo, Šmizla je trebalo da uđe u "Zadrugu 6" sa svojom tadašnjom prijateljicom Anom Ćurčić, ali joj je vrlo brzo okrenula leđa. Šmizla je potom iznela sav prljav veš o Ani i stala na stranu Zvezdana Slavnića, a kad je Ćurčićeva izašla iz rijalitija došlo je do kolapsa.

Njih dve su se žestoko posvađale tokom Aninog gostovanja u emisiji "Narod pita", a zasigurno će ovo Šmizlino gostovanje izazvati haos.

Republika

Foto: M. M./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages

Kačavenda, Ana i Šmizla

Između ostalog, Šmizla je tada optužila Anu da je varala fudbalere Partizana i uzimala procenat, kao i da je iskoristila dečka svoje ćerke za malverzacije, o čemu je nedavno u "Eliti" pričala i Milena Kačavenda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading