ANA ĆURČIĆ I ZVEZDAN PLJAČKALI U INOSTRANSTVU: Slavniću pronašli DNK, a onda otkrivena ŠOK ISTINA!

Autor:

Zadruga

21.09.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milena Kačavenda otkrila detalje pljačke u kojoj su umešani Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić!

ANA ĆURČIĆ I ZVEZDAN PLJAČKALI U INOSTRANSTVU: Slavniću pronašli DNK, a onda otkrivena ŠOK ISTINA!

Foto: ATA Images

Milena Kačavenda tokom ovog podneva sedela je sa Markom Đedovićem, te mu je prepričala sve detalje o pljački u kojoj su umešani Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić. Ona je otkrila da se sve dešavalo u Cirihu, te da su Ana i Zvezdan odlazili u izvidnicu, a da su je odale dve stvari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marko Đedović i Milena Kačavenda

 

- Imali bi dokaze da se nešto desilo, oni ti nađu gde si ušao, gde si izašao. Na moj pasoš su iznajmili apartman. Ispostavilo se kada su ga uhapsili, njemu nađu u Lozani DNK od pre dve godine. Prva je urađena uspešno, ali nisu našli DNK. Kad je bilo suđeno, ja pričam nemački, pronađen DNK, ja kažem kakav DNK, kakva Lozana, ja uvežem sve. Ispostavi se da ta pljačka, dve godine pre, je bila uspešna. Ne ideš ti u Cirih, Zvezdan, došli su u izvidnicu, sve znam Đedoviću. Kao ona nije nosila telefon, ja sam joj rekla da me ne farba, da to nije moja stvar. Kao ideš u Cirih i ne poneseš telefon. 

- Za sve ispao sam kriv? - upitao je Đedović. 

Foto: ATA Images

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Zato što je on to rekao kao da nije znala, ona je rekla da je bila van svega toga. Znala je ona da kao muškarac, on nije neko ko će da ti namesti, on bi bio p*zda da namesti ženu, nije on takav - poručila je Milena. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading