ONI ULAZE SLEDEĆI U ELITU, JAVNO OTKRIVENA IMENA: Bivši voditelj Zadruge se izlanuo uživo u programu, nastaće KARAMBOL u rijalitiju!

Autor: P. R.

Zadruga

24.09.2023

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obelodanjena imena sa tajnog spiska produkcije, evo ko ulazi u rijaliti!

ONI ULAZE SLEDEĆI U ELITU, JAVNO OTKRIVENA IMENA: Bivši voditelj Zadruge se izlanuo uživo u programu, nastaće KARAMBOL u rijalitiju!

Foto: promo

Iako nikada nije bio učesnik rijalitija, Osman Karić već godinama unazad važi za jednog od najpoznatijih komentatora "Zadruge", a sada i "Elite", te se neretko ne libi da iskaže svoje mišljenje o učesnicima, a sada se izlanuo i otkrio ko će se sledeći useliti na imanju u Šimanovcima.

Naime, Karić je držio "lajv" na društvenoj mreži TikTok, gde je odgovarao na sva pitanja svojih pratioca, a jedno od njih je posebno privuklo pažnju javnosti, jer su potvrđena nagađanja fanova da će deo "Elite" uskoro postati Lazar Čolić Zola i Maja Marinković.

- Naravno da nedostaju svi ovi stari i dobri igrači, ne mogu sad da izvajam... Ali, evo, uskoro će ući Zola, pa će biti tu problema sa Miljanom, kao i uvek. Odmah zatim će ući i Maja ili će možda i pre njega, nisam siguran. Znam da Maja sada ide na neko lepo putovanje - otkrio je Osman u svom "lajvu".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Instagram

Zola i Maja Marinković

Podsećanja radi, kako je Republika već pisala, pored Maje Marinković i Lazara Čolića Zole, nagađa se da će deo rijalitija "Elita" postati i pobednik pete sezone "Zadruge", Dejan Dragojević, kao i prošlegodišnja drugoplasirana učesnica Ana Ćurčić, zatim starleta Stanija DobrojevićFran Pujas, Marko Osmakčić, ali i na svačije iznenađenje, starleta i pevačica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, koja se proslavila učešćem u rijalitiju "Parovi", a zatim i prvoj sezoni "Zadruge", gde je osvojila sedmo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

24.09.2023 15:40

Hahahahaha Osman otkrio Ameriku 😂😂