JANJUŠ PIPKA ANELI KAD SE KAMERE OKRENU: Sateran u ćošak priznao osećanja, pa Ahmićevoj DAO KORPU!

Autor:

Zadruga

23.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš otkrio kako ose oseća kad razmenjuje nežnosti sa Aneli!

JANJUŠ PIPKA ANELI KAD SE KAMERE OKRENU: Sateran u ćošak priznao osećanja, pa Ahmićevoj DAO KORPU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć je u "Eliti" održana emisija "Pitanja novinara" voditelj i novinar Darko Tanasijević razgovarao je sa Aneli Ahmić i Markom Janjuševićem Janjušem o njihovom odnosu i pokušavao da sazna pravi razlog zbog kojeg su odlučili da stave tačku na svoje druženje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić Elita

- Teško mi je, mislila sam da mi je prijatelj, a izdao me za jedan dan, tačnije 10 minuta. Danas je sve iskreno rekao, osetila sam to. Stvari koje mi priča i kako me dodiruje, ali ne bih otkrivala, neka to on kaže. Menja priču čim se kamere okrenu, drugačija je osoba. Reč je o našim energetskim dodoirima. Ja ne mogu da budem ljubomorna na druge devojke jer sam mu najdraža u kući. On se nekad izdere na mene i izbaci me iz takta. Trenutno imam i dosta privatnih problema i cela situacija me remeti, takva sam. Razočarana sam i imam pravo da se ljutim - govorila je Aneli. 

Janjuš se umešao u Anelin razgovor sa Darkom, kako bi objasnio da je na nju ljut zbog uvreda koje mu je uputila tokom dana i poručio da joj je želeo samo najbolje i da se ne svađa sa ljudima. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš

- Jako je kvarna osoba, puna nepoštovanja bilo čega. Nisam se ja prodrao na nju jer nešto loše hoću, ona to zna. Stao sam na njenu stranu i govorim da je sramno da neko kaže da je k*rva, a ona danas vređa ljude. Meni se ne sviđa da ona svakoga mrška, ali ona izgleda ne kapira i takva je. Devojka ne može da se opusti i da bude malo pozitivna. Ona je rekla: "Ja nisam zaljubljena", pa ko je rekao da si zaljubljena? - dodao je Janjuš, a Aneli je poručila da mu se za uvrede neće nikad izviniti:

- Neću mu se nikada izviniti. Sad me je uvredio, meni je to uvreda.

- Janjuše, kako ti je u njenom zagrljaju - pitao je Darko Tanasijević.

- Dobro - priznao je Janjuš kratko, a Aneli se složila sa njim, a onda poručio da se sa njom ipak neće pomiriti jer uvrede nije zaslužio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Janjuš Elita

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading