ISPLIVALI SVI DOKAZI LJUBAVI KAČAVENDE I SANJINA: Mislili su da se neće videti, čeka se reakcija Pinka! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.09.2023

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odnos je glavna tema na imanju u Šimanovcima!

ISPLIVALI SVI DOKAZI LJUBAVI KAČAVENDE I SANJINA: Mislili su da se neće videti, čeka se reakcija Pinka! (VIDEO)

Foto: ATA Images

Takmičar "Elite" Sanjin Horvat danas je dobio poziv sa najbližima, a umesto devojke, javila se njegova majka, zbog čega se on razočara. Počeo je da besni, pa uživo u programu raskinuo sa devojkom. Sanjin nije mogao da se smiri. Otišao je do spavaće sobe, gde je nastavio da besni i govorio da će izaći iz "Elite", a svi takmičari su pokušavali da ga obuzdaju.

Jedina je danas uspela da ga oraspoloži Milena Kačavenda, zbog koje svi i smatraju da je raskinuo sa devojkom jer su mu se stvorila osećanja prema njoj, kao o njoj prema njemu. 

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanjin Horvat i Milena Kačavenda Elita

Na društvenim mrežama nakon Sanjinovog raskida sa devojkom fanovi su objavili ljubavni klip njega i Milene, koji je osvanuo na Instagram strnici koja prati i komentariše dešavanja iz rijalitija. 

Očigledno ova ljubavna priča već ima veliku podršku, koja je pratila svaki njihov pogled, dodir i razgovor, a onda sve to uklopila uz ljubavne pesme, koje dodatno mogu da dočaraju emociju koju su oni primetili između njih.

 

 

Komentari ispod ove objave se nižu u velikom broju, a većina navija da ovaj klip bude emitovan u Beloj kući i da Milena i Sanjin dobiju vetar u leđa za ulazak u ljubavni odnos i prizanje emocije, koje su po svemu sudeći svima očigledna.

Produkcija televizije Pink četvrtkom emituje razne klipove, a nekad se nađu i ljubavni klipovi koje je podrška takmičara pravila, pa ostaje da vidimo da li će ovo biti emitovano i da li će im pomoći da pred milionima gledalaca budu iskreni i kažu šta osećaju jedno prema drugome. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading