SVE SKRIVENE ODAJE ELITE: Isplivala nikad viđena fotka velelepnog imanja u Šimanovcima, publika nije znala da OVO postoji! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.09.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogledajte kako velelepno imanje u Šimanovcima izgleda iz drugog ugla!

SVE SKRIVENE ODAJE ELITE: Isplivala nikad viđena fotka velelepnog imanja u Šimanovcima, publika nije znala da OVO postoji! (FOTO)

Foto: promo

Pevač, producent i bivši zadrugar Mirko Gavrić posetio je Nicu, a danas se vratio u Srbiju sa svog putovanja. Prvo se oglasio na društvenoj mreži Instagram i uslikao Nicu iz vazduha, a kad je preletao preko Beograda, naišao je na zanimljiv prizor. Naime, u jednom trenutku je mogao da vidi velelepno imanje u Šimanovcima, na kom je boravio nekoliko meseci.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Gavrić iznad Nice

Mirko je napravio fotografiju, koju je odmah podelio na društvenoj mreži Instagram i označio televiziju Pink i Milicu Mitrović, a njegovi fanovi su dobili priliku da vide kako čuveno imanje izgleda iz vazduha i koliko zapravo zgrada ima, a za koje nisu ni znali.

Republika

Foto: Instagram.com

Mirko Gavrić iznad Šimanovaca

Inače, Mirko je imao posebnu ulogu na velikom i spektakularnom otvaranju "Elite". Naime, Mirko je nastupao sa orkestrom tokom pauza između ubacivanja novih takmičara, a dobio je i posebnu čast da otpeva himnu sedme sezone popularnog rijalitija.

Gavrić je nedavno na Instagram profilu objavio fotografiju koja je iznenadila mnoge, jer pevač više ne liči na sebe. Naime, meseci vrednog rada i odricanja, naporni treninzi i zdrava ishrana doveli su Gavrića na željeni rezultat. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading