ZAPREPASTIĆETE SE KAD ČUJETE KO JE GRUJINA VERENICA: Bivši zadrugar se oglasio nakon ŠOKANTNIH vesti!

Autor:

Zabava

18.09.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja je danas verio misterioznu devojku, pa prekinuo ćutnju!

ZAPREPASTIĆETE SE KAD ČUJETE KO JE GRUJINA VERENICA: Bivši zadrugar se oglasio nakon ŠOKANTNIH vesti!

Foto: N. Mutić

Pevač i bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja je danas šokirao svoje fanove objavom na društvenoj mreži Instagram. Naime, Gruja je uslikao ruku misteriozne devojke i objavio da ju je verio. Odmah su krenule spekulacije o tome ko je misteriozna izabranica. Fanovi su prvo pomislili da je verio Mimu Šarac, a onda su se pojavile spekulacije da je u pitanju Milica Veselinović, koja trenutno ima iste nokte kao devojka na Grujinoj slici.

Pevač se oglasio i odlučio da još malo bude misteriozan.

 

 

- Neću još da otkrivam ko je u pitanju, ali će se svi zaprepastiti kada budem otkrio! Ne pričam ništa bez odobrenja verenice - bilo je sve što je poručio Gruja za "Pink.rs".

Podsetimo, Milica i Gruja su se upoznali u karantinu za takmičare "Zadruge 5", a već na samom početku ove sezone rijalitija povela se priča o njihovom dopisivanju i navodnoj akciji u apartmanu. Nekoliko zadrugara je tada navelo da su oni bili intimni, a oni su se pravdali da se to nije dogodilo. Milica je, u tom trenutku, bila maloletna.

Bili su u sobama po sat vremena, dopisivali su se papirićima. Trebalo je da krenemo za Šimanovce, ja sam samo video da na papiriću piše "Nemoj mi zameriti zbog onoga, želim ti lep boravak u Zadruzi". Ja još uvek čuvam te džakove, možda još uvek imam te papiriće - otkrio je Bane Đokić na početku "Zadruge 5".

Republika

Foto: St/N. Pančić/Dragan Kadić, Pixabay.com

Milica i Gruja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading