ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Gruja verio Milicu Veselinović?! Šuškalo se da su bili INTIMNI u karantinu, a sada je isplivalo OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Grujić Gruja je verio misterioznu devojku, a sada su se pojavili navodi da je u pitanju bivša zadrugarka Milica Veselinović!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Gruja verio Milicu Veselinović?! Šuškalo se da su bili INTIMNI u karantinu, a sada je isplivalo OVO! (FOTO)

Foto: St/N. Pančić/Dragan Kadić, Pixabay.com

Pevač i bivši zadrugar Nikola Grujić Gruja postao je poznat široj javnosti kad je u "Zadruzi 5" prevario svoju nevenčanu suprugu sa Mimom Šarac, a danas je šokirao sve kad je na društvenoj mreži Instagram objavio sliku ruke misteriozne devojke, koju je verio.

Iako su mnogi pomislili da je verio upravo Mimu, pojavile su se druge glasine. Naime, admini Instagram profila koji se bave praćenjem rijalitija primetili su da misteriozna devojka ima iste nokte kao bivša zadrugarka Milica Veselinović.

 

 

Na jednom ovakvom profilu osvanule su ove fotografije, ali ono što se ne slaže je prsten na Miličinoj ruci, pa je i dalje nepoznato da li je Gruja verio Milicu ili je u pitanju neka druga devojka.

Republika

Foto: N. Mutić

Gruja

Podsetimo, Milica i Gruja su se upoznali u karantinu za takmičare "Zadruge 5", a već na samom početku ove sezone rijalitija povela se priča o njihovom dopisivanju i navodnoj akciji u apartmanu. Nekoliko zadrugara je tada navelo da su oni bili intimni, a oni su se pravdali da se to nije dogodilo. Milica je, u tom trenutku, bila maloletna.

- Bili su u sobama po sat vremena, dopisivali su se papirićima. Trebalo je da krenemo za Šimanovce, ja sam samo video da na papiriću piše "Nemoj mi zameriti zbog onoga, želim ti lep boravak u Zadruzi". Ja još uvek čuvam te džakove, možda još uvek imam te papiriće - otkrio je Bane Đokić na početku "Zadruge 5".

Republika

Foto: ATA Images, Shutterstock

Milica Veselinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading