ČUBURAC FINANSIRAO ANU SPASOJEVIĆ: Elitni se ŠOKIRALI kad su čuli šta joj je KUPIO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.09.2023

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Čuburac otkrio takmičarima "Elite" da je pomogao Ani Spasojević!

ČUBURAC FINANSIRAO ANU SPASOJEVIĆ: Elitni se ŠOKIRALI kad su čuli šta joj je KUPIO! (VIDEO)

Foto: ATAImages

David Romano, poznatiji kao Čuburac, danas je takmičarima "Elite" okupljenim u dnevnom boravku Bele kuće ispričao kako je pomogao bivšoj zadrugarki Ani Spasojević. Naime, kako on tvrdi, on je sa svojim prijateljima Ani kupio šporet, koji je ona namenila svojoj majci, a sve se dogodilo preko društvene mreže TikTok.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Čuburac otkrio da je Ani kupio šporet

- Kupio sam im šporet. Ani Spasojević, što je bila ovde. Bio pijan jednu noć, na TikToku, vratio se iz Amerike. Ja puknem za 10 meseci preko 60.000 na TikToku, i jednu noć ona startuje akciju da kupi športe za mamu. Drugarica iz Beograda mi pošalje da uđem u "lajv", ja pogledam, vidim Ana Spasojević - započeo je priču Čuburac, pa nastavio:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Spasojević

Kažem joj da bih voleo da uđem u "Zadrugu", da mi pomogne, zezam se. Ona krenula akciju za majku, kad je rekla da je za majku, ja odmah. Nije imala para. Zovem drugare iz Dizeldorfa i mi joj kupimo šporet. Ona to objavila i Kikijeva Kristina me pita da li sam normalan. Napravili smo haos na TikToku, baš smo napravili haos - ispričao je on, a takmičari "Elite" su ostali u šoku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

 

Ana je nedavno zaitrigirala svoje pratioce kad je na društvenoj mreži Instagram objavila stori, na kom se oprostila od njih.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Ane Spasojević

- Vidimo se za par meseci - napisala je Ana uz emotikon koji plače od smeha i ruke koja maše. 

Zbog ovoga su mnogi pomislili da će Ana ući u "Elitu", a kako se šuška, ugovor je potpisala još prošle sezone i čeka se pravi trenutak da ona uđe. Ostaje da ispratimo kako će izgledati susret sa Čuburcem pred kamerama, ukoliko uopšte dođe do njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

17.09.2023 22:59

Boze da li je ovo moguce,cime se obrazovan covek bavi,bleji na tok toku da nepismenim sponzorusams