ANELI AHMIĆ IZVUKLA KECA IZ RUKAVA, PA UNIŠTILA STANIJU: Osvanula kompromitujuća fotografija popularne starlete, usledio ŠOK!

Autor:

Zadruga

11.09.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na profilu Aneli Ahmić pojavila se fotografija Stanije Dobrojević, čeka se odgovor starlete.

ANELI AHMIĆ IZVUKLA KECA IZ RUKAVA, PA UNIŠTILA STANIJU: Osvanula kompromitujuća fotografija popularne starlete, usledio ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić, printscreen/RTV Pink

Aneli Ahmić napravila je totalnu pometnju svojim ulaskom u "Elitu", kada je na samom početku ispričala kako joj je supruga, Asmina Durdžića, preotela starleta Stanija Dobrojević.

Stanija je stavila tačku na odnos sa Asminom, a medijski rat uveliko traje, pa se tako svakodnevno pojavljuju novi dokazi, prepiske ili fotografije, kako na Anelinom profilu, tako i na Instagram profilu Asmina, koji je veoma aktivan.

Republika

Foto: ATA Images, Facebook

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

 

Profil Aneli Ahmić je, takođe, veoma aktivan, pa se tako danas pojavila Stanijina fotografija iz prošlosti, pre nego je starleta otišla na "remont" i korigovala sve što joj se tada nije dopadalo.

Mnogi smatraju da Aneli ima problem isključivo sa Stanijom, iako je Asmin taj, koji ju je ostavio i otišao kod druge žene, a kako se komentariše, Durdžić je i pre Stanije švrljao.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Stanija Dobrojević

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nea

11.09.2023 21:02

A da vidimo tu Aneli kakva je bila prije korekcija.... ajde sestro slatka, čekamo!

Andja

12.09.2023 16:30

To nije Stanija, a bogovi su pali na teme.