LJUBAVNA DRAMA MILENE KAČAVENDE: Zauzeti Hrvat joj napravio ljubomornu scenu, kuma zapretila BATINAMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

11.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njihov odnos privukao je veliku pažnju publike!

LJUBAVNA DRAMA MILENE KAČAVENDE: Zauzeti Hrvat joj napravio ljubomornu scenu, kuma zapretila BATINAMA! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić; ATA Images

Odnos Milene Kačavende Sanjina Horvata mnogo se komentariše na društvenim mrežama, a mnogima je čudno što su njih dvoje jako prisni i često razmenjuju nežnosti. Njih dvoje su počeli da se druže još od lekarskog pregleda, a i u karantin su zajedno stigli. 

Danas je došlo do njihove prve rasprave, koja je izgledala kao ljubavna svađa. Naime, njih dvoje su se prepucavali u dvorištu Bele kuće, a on je počeo da prebacuje Mileni način na koji se ophodi prema njemu. 

- Samo čekam priliku da porazgovaramo lepo o svemu. Ponela si se kao da sam Čuburac, a ja to ne podnosim - govorio je Sanjin, a Kačavenda mu je odmah uzvratila. 

- Gde je moje ponašanje prema tebi ličilo na Čuburca? Sanjine, nemoj da te klepim. Prićaš kako sam te nap*šila, što nisi rekao meni? - pričala je Milena, ali zauzeti učesnik rijalitija nije želeo da prestane raspravu. 

- Slušaj, izgorela si ko da se nikada nisi sunčala. Te tvoje fore nemoj meni, znam ja tebe - poručio je Horvat.

- Nemoj meni da mahijaš, srediću te ja - bila je kratka Milena, nakon čega je zauzeti Sanjin otišao da im spremi kafu.

Kako je izgledala ova rasprava možete pogledati u nastavku ovog teksta. 

 

 

Podsećamo, poznato je da Sanjin ima devojku, za koju je rekao da je neće prevariti, a da će Milena o njemu voditi računa, ali to tako ne deluje pratiocima rijalitija na društvenim mrežama, pa se njihov odnos sve detaljnije nadgleda i burnije komentariše. Milena i Sanjin dosta vremena provode zajedno, a ostaje da vidimo da li će to uticati na njegovu vezu i da li će ga devojka ostaviti zbog prisnog odnosa sa Milenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading