"SAMA SAM U OVOME" Potresna ispovest supruge takmičara "Elite" - ovo je kompletna istina o BORBI SA AUTIZMOM koji imaju njihovi blizanci! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.09.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek zakonita supruga pevača Samira Ramovića je govorila o ovoj temi i otkrila više detalja!

"SAMA SAM U OVOME" Potresna ispovest supruge takmičara "Elite" - ovo je kompletna istina o BORBI SA AUTIZMOM koji imaju njihovi blizanci! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Samir Ramović

Novi takmičari rijalitija "Elita" imali su priliku da se ovih dana bolje predstave javnosti u emisijama koje je vodila Ana Radulović. Tako je pevač Samir Ramović skrenuo pažnju na autizam, koji imaju njegovi blizanci.

- Iz Podgorice sam, gde sam završio srednju školu, a fakultet sam završio u Beogradu. Bavim se pevanjem i imam dva divna deteta. Imam svoj restoran i sa drugom pravim kraft pivo. Imam pesmu sa Kikijem esendrićem. Želeo bih da ljudim skrenem pažnju na autizam, oboje dece mi ga imaju i sa tim se borimo već 8 godina - rekao je Samir u emisiji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Samir Ramović

Kada je ulazio u "Elitu", Samira su najavili kao pevača koji voli život i uživa punim plućima i kao osobu koja je još uvek na papiru u braku. Naime, on je 12 godina u braku sa suprugom Ivanom, od koje se razvodi.

Na društvenoj mreži Instagram počeli su da kruže klipovi njenog gostovanja u emisiji "Srećan dan", koja je bila posvećena Danu osoba sa autizmom. Njegova još uvek zakonita supruga je tada istakla koliko je teško boriti se sam kao roditelj, a klip je i sama podelila na svom profilu.

- Hoću da naglasim, sve one, kao i ja, izostane podrška najuže porodice, a to nama treba. Ja znam da je ružno kad čuješ da te komentarišu u parkićima, ali ja ne obraćam pažnju na to. Mene to ne interesuje. Mene boli to što najuža porodica ne zna da prepozna da ti treba podrška, da ti treba pomoć. Ako neko ne želi da ti pomogne, to je u redu, ali nemoj da nam staješ na put. Zašto bi nam pravio i ti prepreke? Pomeri se, pusti nas da hodamo sami. Ja mogu sama, nemojte mi otežavati - rekla je Ivana.

- Jesi sama u ovome? - upitala ju je voditeljka.

- Da, sada jesam sama, potpuno sam sama - odgovorila je Samirova supruga.

Ivana na svom profilu često govori o problemima roditelja koji imaju decu sa autizmom, a svojevremeno je ispričala i koliko se borila da dobije svoje blizance.

- Majka vas je dugo čekala. Posle spontanog pbačaja, vanmaterične trudnoće, operacija i 5 vantelsnih oplodnji, konačno ste se roditi, vi najlepši blizanci na svetu. I baš kao što sam se borila da dođene na ovaj svet, tako ću se i boriti za sva vaša prava i učiniti sve da budete srećni. I uspećemo, jer vaša mama nikad ne odustaje. Volim vas, blizanci - napisala je ona u okviru jedne objave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading