ŠAVIJA UHVAĆENA KAKO SE SPREMA ZA ULAZAK U "ELITU"? Starleta je TAJANSTVENA ličnost, evo u kojoj haljini će se pojaviti u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

02.09.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Šavija uhvaćena kako se sprema za ulazak u ,,Elitu"!

ŠAVIJA UHVAĆENA KAKO SE SPREMA ZA ULAZAK U "ELITU"? Starleta je TAJANSTVENA ličnost, evo u kojoj haljini će se pojaviti u Šimanovcima!

Foto: Pink, ATA Images

Starleta Nataša Šavija uhvaćena je pred sam početak ,,Elite" u kupovini. Naime, dosta se spekulisalo da li će Šavija ući u rijaliti, a sada se počelo sve više da se šuška da je ona zapravo tajanstvena takmičarka, koja će se pojaviti večeras na imanju u Šimanovcima. 

Šavija je odlučila da iskoristi priliku i kupi sve što joj je preostalo, kako bi se opremila za učešće u ,,Eliti". Tako je na Instagramu objavila niz fotografija kako isprobava razne kostime, kombinezone, a komentari su se samo nizali jedan za drugim. 

 

- "Ova se sprema za Elitu", "Ovo je naša elitna", "Gde se to spremaš Šavija, za rijaliti?" - bili su samo neki od komentara. 

Jedna od objava Nataše je izazvala i komentare da će se baš u ovoj crvenoj haljini pojaviti na otvaranju ,,Elite". Ostaje nam da vidimo da li će se komentari sa društvenih mreža obistiniti. 

 

 

Podsetimo, Šavija je došla u žižu interesovanja kada je optužila Stefana Karića da ju je pretukao na jednom događaju, nakon čega on biva mesec dana u pritvoru. Potom je za medije priznao da je Šaviju ošamario, a ona je potom podnela postupak protiv njega i za sada se čeka odluka suda. 

Foto: instagram.com/natasa.savija, printscreen/youtube, instagram.com/steffan_kariic

Nataša Šavija i Stefan Karić

 

Mnogi su mišljenja po društvenim mrežama da će se Karić i Šavija suočiti u rijalitiju i da će napokon isplivati kompletna istina. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading